My Songs of July 2018

By Farah - Friday, July 27, 2018

July was all about me feeling ecstatic over the fact that I got to spend the first half of July with my family. Wohoooooooo! Alhamdulillah. It was also the month that I start falling in love with love again, I think?

I blamed it on the lovey dovey environment that I was exposed to in Malaysia. lol! Or, maybe because it's been a while since since I last channeled the hopeless romantic in me? It also did not help as I managed to read few novel cinta yang sangat-sangat sweet dan comel? Aduhai.

Anyway, these 3 songs will definitely remind me of this July. Baguslah, semua pun lagu cinta, lagu sayang yang manis sangat. Sesuai sangat dengan diri ni yang konon konon dah jatuh cinta dengan cinta? :p

Inteam feat Edcoustic - Kau Ditakdirkan Untukku

Aizat Amdan - Sampai Ke Hari Tua

MeloMance (멜로망스) - Tale (동화)

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. sha tau lagu sampai ke hari tua je. nak kena dgr jugak yang lagi dua tu

    ReplyDelete
  2. sampai ke hari tua tu memang best dengar dan lirik dia pun mudah je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, memang best. For me, dengar sekali terus suka, which rarely happens.

      Delete
  3. Lagu Aizat Amdan always my fav! Tak pernah mengecewakan lagi semua lagu dia. Heheh :)

    ReplyDelete
  4. sy cuma dgr lagu aizat je... yg lain x penah dgr

    ReplyDelete
  5. betul.. bln 7 thn ni kak nina jumpa balik kwn study, lost contact almost 7 years

    ReplyDelete
  6. lagu aizat dgn inteam sesuai.. ada lg 1 surat utk starla, indonesia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah dengar lagu Surat Untuk Starla tu. Nanti kita cuba dengar :)

      Delete