Canadian Rockies from Above

By Farah - Monday, July 16, 2018

Rocky Mountains From Above
Canadian Rockies as seen from my window seat
July 14, 2018
8:50 AM

One of my dreams came true two days ago as I had a chance to witness this spectacular view. Subhanallah, alhamdulillah. Thank you for blessing me with the chance, ya Allah :)

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. Sangat especially bila lihat dari atas :)

      Delete
  2. subhanallah cantiknya.. still jet lag lagi ke farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat cantik kak Nina. Rasa macam nak menangis bila tengok. Kita tak jet lag sebab masa tidur sama je :)

      Delete
  3. Replies
    1. Memang beruntung sangat sebab dah lama dah teringin nak tengok view macam ni dari kapal terbang.

      Delete
  4. Wow..lucky you! Harap satu hari nanti dapat tengok jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed. I'll pray that you'll get this chance as well, kak Sal :)

      Delete
  5. bestnya. ni gambar cliche tapi mesti rasa nak ambil selalu kan. haha kita g mana2 mesti amek gambar macam ni. xtaulah feeling dia macam mana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni memang gambar cliche. Macam kita sekarang dah jarang tangkap gambar dari window seat tapi tu sebab kita jarang travel. Hahaha :D

      Delete
  6. wah bestnya jejak negara justin bieber!!! jeles sangat. pergh hebatlah farah dalam saving sampai 5 digits. #kagum. saya masih dalam progress untuk usahakan semua....all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya memang bertuah sebab dapat belajar dan kerja dekat sini :)

      Delete
  7. alaaa kenapa dpt seat kt sayap? kalau x kami dpt tgk view yg lg cantik ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Window seat ni je yang available. Kalau boleh, kita pun tak nak duduk dekat sayap.

      Delete